Køb

Køb

Leje

Leje

Erhverv

Erhverv

Selv salg

Selv salg

Fagfolk

Fagfolk

Dine søgeresultater

Oversigt

  • Opdateret den:
  • september 15, 2024
  • 170 m2
  • 5 værelse(r)
  • 2 badeværelse(r)
  • 1974

Platanvænget 6, Taulov, 7000 Fredericia

Kr. 1.695.000
Ejerudgift pr. md. 1.749 kr.
Platanvænget 6, Fredericia, Danmark,

beskrivelse

Velkommen til Platanvænget 6 i det charmerende Taulov i Fredericia. Denne imponerende etplansvilla er det perfekte hjem til familier, der søger komfort, funktionalitet og en central beliggenhed.

Boligkvadratmeter: Med 170 kvadratmeter boligareal og en ekstra 27 kvadratmeter garage er der masser af plads til hele familien og mere til.

Rummelig Indretning: Villaen byder på en velgennemtænkt indretning med fokus på rummelighed og komfort. Ved ankomsten mødes du af et indbydende bryggers, der gør det praktisk at organisere hverdagens gøremål.

Køkken Alrum: Køkken alrummet udgør hjertet i hjemmet, hvor familie og venner kan samles og nyde måltider sammen. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige faciliteter og skaber en perfekt ramme for både madlavning og socialt samvær.

Tre Rummelige Værelser: Villaen tilbyder tre store og komfortable værelser, perfekte til at imødekomme familiens behov for privatliv og personlig plads.

Stort Badeværelse i Moderne Stil: Det store badeværelse er indrettet i en moderne stil og er et fredeligt tilflugtssted for afslapning og forfriskning.

Hyggelig Stue og Gæstetoilet: Ejendommen byder også på en rummelig stue med mange muligheder for indretning samt et praktisk gæstetoilet, der tilføjer ekstra bekvemmelighed til hverdagen.

Ugeneret Terrassemiljø: Udendørsarealerne er lige så imponerende som indendørs. Den ugenerede terrasse skaber en perfekt ramme for afslapning og underholdning, hvor du kan nyde de skønne stunder og det gode vejr.

Central Beliggenhed: Ejendommen er ideelt placeret centralt i Taulov, hvilket giver nem adgang til indkøbsmuligheder, skole, offentlig transport og et stærkt foreningsliv med masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Din energiklasse er: E
A+
A
B
C
D
Din energiklasse er E
E
F
G
H

Ejendoms detaljer

Sag nr.: 46777
Pris: Kr. 1.695.000
Boligareal: 170 m2
Grundareal: 908 m2
Værelser: 5
Soveværelser: 3
Badeværelse(r): 2
Garage: Ja
Opført/Ombygget: 1974
Ejerudgift pr. md.: 1.749 kr.
Struktur type: Mursten
Antal etager: 1

Plantegning

Plantegning total
Plantegning total

Opret en opgave til din bolig

Skal du have malet et værelse, eller har du brug for hjælp til at indrette dit nye hjem? Vi har samlet alle de nødvendige fagfolk til at hjælpe dig med at forme dit drømmehus. Tryk på 'Opret opgave' for at komme i gang.

Kort

Transport
Supermarkeder
Skoler
Restauranter
Apoteker
Hospitaler

Ejendomsanmeldelser

Du skal log ind for at skrive en anmeldelse

Sidevisningsstatistikker

Lignende annoncer

Køb
Kr. 1.895.000

Pilevej 16, Taulov, 7000 Fredericia

4 SV
2 BV
175 m2
Køb
Kr. 1.995.000

Ceresvænget 4, 7000 Fredericia

3 SV
3 BV
133 m2

Sammenlign lister

Ejendomsmægler Mike Andersen

Køb

Leje

Erhverv

Fagfolk

Sælg

Bliv klogere