Køb

Køb

Leje

Leje

Erhverv

Erhverv

Selv salg

Selv salg

Fagfolk

Fagfolk

Dine søgeresultater

Oversigt

  • Opdateret den:
  • september 14, 2024
  • 147 m2
  • 5 værelse(r)
  • 1 badeværelse(r)
  • 1976

Røjle Bygade 4, Røjle, 5500 Middelfart

Kr. 1.445.000
Ejerudgift pr. md. 1.420 kr.
Røjle Bygade 4, Middelfart, Danmark,

beskrivelse

Forestil dig en bolig, der harmonerer perfekt med den skønne, landlige idyl, mens den samtidig omfavner de moderne familiers livsstil og behov. På Røjle Bygade 4 er denne forestilling blevet til virkelighed. Ejendommen tager hul på et kapitel, hvor drømmen om rum, ro og familieliv går op i en højere enhed. Med fire velproportionerede rum, en grund på 935 m2 og en boligareal på 147 m2, er dette hjem mere end parat til at skabe rammen om dit livs næste eventyr.
 
Boligen byder velkommen med en varm og indbydende atmosfære, hvor hvert af de fire veludnyttede værelser tilbyder fleksible muligheder for indretning. Et hjertevarmt badeværelse med bruseniche kombineret med et praktisk gæstetoilet sikrer, at morgenerne glider let og ubesværet, selv i en travl børnefamilie.
 
Det centrale hjemmets midtpunkt er uden tvivl det indbydende køkken, der med sin åbne planløsning og forbindelse til stuen, skaber en luftig og hyggelig social arena. Her kan madlavning, lektiehjælp og afslapning finde sted simultant, alt imens der holdes øje med de yngste, der leger i synsfeltet.
 
Stuen i sig selv er en sand fornøjelse. Store vinduespartier sikrer et smukt lysindfald, og rummet inviterer til både intime familiekomsammen og storstilede middage med venner. Herfra er der direkte adgang til det charmerende terrassemiljø, som lover utallige timer i godt selskab under stjernernes skær eller solens blide stråler.
 
Ydermere er der til ejendommen en rummelig kælder, der rummer et væld af muligheder – lige fra den ultimative teenage retreat til det funktionelle værksted for hobbyentusiasten.
 
Udendørs opleves den imponerende dobbelt carport, der sikrer let adgang til boligen, samt en have, der kan betegnes som en ren oase; et privat tilflugtssted for sjælen, hvor børnenes latter flettes sammen med summende bier og blomsternes duft.
 
På Røjle Bygade 4 får man ikke blot en ejendom, man får et hjem. Et levende, åndende sted, der gennemsyres af mulighedernes opsøgende ånd og et fast fundament for familien, der ønsker at vokse sammen. Lad hjertet blive kvarterets nye samlingspunkt – dette hjem er klar til at indfri dine drømme

Din energiklasse er: D
A+
A
B
C
Din energiklasse er D
D
E
F
G
H

Ejendoms detaljer

Sag nr.: 35653
Pris: Kr. 1.445.000
Boligareal: 147 m2
Grundareal: 935 m2
Værelser: 5
Soveværelser: 4
Badeværelse(r): 1
Opført/Ombygget: 1976
Ejerudgift pr. md.: 1.420 kr.

Plantegning

Plantegning total
Plantegning total

Opret en opgave til din bolig

Skal du have malet et værelse, eller har du brug for hjælp til at indrette dit nye hjem? Vi har samlet alle de nødvendige fagfolk til at hjælpe dig med at forme dit drømmehus. Tryk på 'Opret opgave' for at komme i gang.

Kort

Transport
Supermarkeder
Skoler
Restauranter
Apoteker
Hospitaler

Ejendomsanmeldelser

Du skal log ind for at skrive en anmeldelse

Sidevisningsstatistikker

Sammenlign lister

Ejendomsmægler Mike Andersen

Køb

Leje

Erhverv

Fagfolk

Sælg

Bliv klogere