Køb

Køb

Leje

Leje

Erhverv

Erhverv

Selv salg

Selv salg

Fagfolk

Fagfolk

billede

Notice: Undefined variable: phone_number in /var/www/www.ejendomssiden.dk/www/wp-content/themes/wpresidence/templates/header_developer.php on line 79

Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS

Slengeriksvej 5, 5500 Middelfart

CVR: 39700441



Del Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS på

Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS

Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS er tømrer og snedker og har deres daglige gang i Fredericia og omegn. Det er ikke lang tid siden at firmaet så dagens lys – det blev etableret som et anpartsselskab i 2018.

Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS har tre ansatte i deres seneste opgørelse til Erhvervsstyrelsen. Antallet af medarbejder har ikke ændret sig meget i løbet af det seneste år.

Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS har bevaret samme virksomhedsform (anpartsselskab) siden de blev etableret, men har tidligere skiftet branche til tømrer og snedker. Så vidt vi kan se fra CVR-registeret og andre kilder, så kører Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS under normal drift. Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS er at finde på Bundgårdsvej 30 i Fredericia, men de har tidligere holdt til på Slengeriksvej 5 i Middelfart, hvorfra de flyttede 10. oktober 2020.

Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS’ mester og ejer er Benjamin Olander Andersen, hvilket han har været siden virksomheden blev etableret.

Firmaet har selv beskrevet deres formål således: “Selskabets formål er at drive tømrer- og snedkervirksomhed og dermed beslægtet formål.”.

Har du brug for en håndværker i Fredericia og omegn, så tag kontakt til Andersen Tømrer og Snedker Fredericia ApS og få løst din tømrer og snedker opgave.

Du skal log ind for at skrive en anmeldelse

Sammenlign lister

Køb

Leje

Erhverv

Fagfolk

Sælg

Bliv klogere